Βιολογική Σκόνη Κακάο Κριόλο
Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον κόκκο κακάο, τον καρπό του δέντρου κακάο. Το δέντρο κακάο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παράγει κόκκους κακάο από τους οποίους, μεταξύ άλλων, παρασκευάζεται η σοκολάτα. Για να παραχθεί η σκόνη κακάο, χρησιμοποιείται η μάζα κακάο από τον κόκκο κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση για να παραχθεί η σκόνη κακάο.
Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι. Οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι κάψες συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Το κακάο μας ζυμώνεται επίσης για να μειωθεί η αρχική του πικράδα. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς πρόσθετα.
Κόκκοι Κριόλο
Το κακάο μας παρασκευάζεται από 100% βιολογικά καλλιεργημένους κόκκους Κριόλο. Αυτός ο κόκκος από την Αφρική είναι γνωστός ως σπάνιος, υψηλής ποιότητας κόκκος και συχνά καταναλώνεται ως εκλεκτό προϊόν. Η γεύση του είναι πολύ αρωματική και όχι πικρή. Λόγω αυτών...
Η σκούρα σοκολάτα φοντάν αναμειγνύεται νόστιμα με τις αρωματικές νότες των κρέπες ντεντέλ και την ευαισθησία της σφολιάτας. Υποκύψτε σε αυτή τη νέα τραγανή λιχουδιά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Περιοχή και Χώρα
Μπαρακόα, Γκουαντάναμο, Βορειοανατολική Κούβα
Ιστορία
Ο κακάο εισήχθη στις αρχές του 19ου αιώνα από Γάλλους αποίκους που διέφυγαν από την επανάσταση ανεξαρτησίας στην Αϊτή. Άρχισαν να καλλιεργούν καφέ και κακάο στο νησί. Οι ποικιλίες που εισήχθησαν θεωρείται ότι προέρχονται από την Ατλαντική ακτή της Μεσοαμερικής.
Αυτός ο κακάο προέρχεται από την περιοχή της Μπαρακόα στην επαρχία Γκουαντάναμο, στη βορειοανατολική Κούβα. Η Μπαρακόα βρίσκεται στον Κόλπο του Μελιού (Bahía de Miel) και περιβάλλεται από μια εκτενή οροσειρά (συμπεριλαμβανομένης της Σιέρα ντελ Πουριαλ), γεγονός που την καθιστά αρκετά απομονωμένη. Σήμερα, η Μπαρακόα δεν είναι μόνο μια περιοχή καλλιέργειας κακάο, αλλά είναι επίσης η κύρια περιοχή παραγωγής σοκολάτας στην Κούβα.
Συστατικά: Ζάχαρη, σκόνη κακάο, φυσικό άμυλο πατάτας, δεξτρόζη, σκόνη πλήρους γάλακτος, άρωμα φουντουκιού 0,5%, αλάτι, γκουάρ γκάμ [E412], ξανθάνη [E415]. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 402 Kcal / 1702 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 5,9γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 3,6γρ
Υδατάνθρακες: 81,1γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 57,6γρ
Πρωτεΐνες: 6,2γρ
Αλάτι: 0,50γρ
Σε γενετικό επίπεδο, αυτή η σοκολάτα προέρχεται κυρίως από έναν τυπικό υβριδισμό της περιοχής Sur del Lago στη Βενεζουέλα, με περιεκτικότητα Criollo που κυμαίνεται από 5 έως 20%.
Προφίλ πικρού στην επίθεση, οι λεπτές νότες από γλυκιά αμυγδαλιά σβήνουν σε μακρές καβουρδισμένες και σοκολατένιες νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο:10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία:10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας:Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος:Τ-N
Χώρα κατασκευής:Γαλλία
Προπαραγγελία:Ναι
Μπεστ-σέλερ:Όχι
Προσαρμογή:Ναι
Φυσικό και αλκαλικό
Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις
Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής
Κακάο σε σκόνη, διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Κακάο σε σκόνη αλκαλοποιημένο (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Κακάο σε σκόνη φυσικό (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Η ιστοσελίδα μας, εξειδικευμένη στην πώληση κακάων και παραγώγων μέσω διαδικτύου, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάο που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάο, Nibs κακάο, Πάστα κακάο, Σκόνη κακάο, Βούτυρο κακάο, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/
100 % νόμιμο για κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)
ΧΩΡΙΣ THC (0% THC) Χωρίς ναρκωτική δράση
Παρασκευασμένο στην ΕΕ
Συστατικά: Κάκαο, Ζάχαρη από ακατέργαστο ζαχαροκάλαμο, Βούτυρο κακάου, Σπόροι κάνναβης, Σκόνη κακάου, Στερεά κακάου τουλάχιστον 70%. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, συστατικών σίτου και ίχνη γάλακτος σε σκόνη. Από βιολογική γεωργία.
Απολαύστε αυτήν την νόστιμη μαύρη σοκολάτα κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας, με πικάντικα και γλυκά κομμάτια κάνναβης.
Περιεχόμενο: 100γρ
Ενυδατική λοσιόν σώματος με εκχύλισμα κακάο 250ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάο, βοηθώντας το δέρμα να αποκτήσει πιο μαλακή και λεία εμφάνιση.
SKU:30696
Η Nutella είναι ένα εμβληματικό προϊόν της Ferrero, γνωστό για την κρέμα φουντουκιού και κακάο. Εισήχθη για πρώτη φορά το 1964, η Nutella έχει γίνει σύμβολο γλυκύτητας και γεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμώμενη τόσο για το πρωινό όσο και για σνακ και γλυκά. Η συνταγή της περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό καβουρδισμένων φουντουκιών, κακάο και επιλεγμένων συστατικών, διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και έντονου γεύσης. Η εταιρεία Ferrero, γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία, έχει εδραιώσει την επιτυχία της Nutella στην παγκόσμια αγορά γλυκισμάτων.
συσκευασία 12, συσκευασίες 64 = 1 παλέτα, ημερομηνία λήξης 18/04/25
ελάχιστη παραγγελία 30 παλέτες
Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-GDP
Χρώμα: Μαύρο
Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12
PH: 7.0 – 9.0
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
10% Καπρυλικό οξύ (C8) που προέρχεται από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα δημιουργήσει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βεταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
SKU:5430002193038
ποιο Πολυόλη:11,5g
Ενέργεια:401Kcal, 1678kJ
Συνολικά λιπαρά:38,8g
ποιο Κορεσμένο λίπος:20,6g
Υδατάνθρακες:18,5g
ποιο Ζάχαρη:5g*
Πρωτεΐνη:12,8g
Αλάτι:0,1g
Ίνες:27,7g
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας τα νόστιμα σοκολατάκια, τις καθαρές σοκολάτες, τις τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθείτε το εργοστάσιο σοκολάτας μας.
Το πράσινο τσάι φύσης, το Gunpowder, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το πράσινο τσάι μέντας. Μπορεί να καταναλωθεί πολύ ζεστό και πολύ γλυκό.
Συστατικά: Πράσινο τσάι
Άρωμα: Φυσικό
Ιδανική στιγμή: Σας προτείνουμε να πίνετε αυτό το τσάι το πρωί.
Συνιστώμενος χρόνος εκχύλισης: Σας προτείνουμε να το αφήσετε να εκχυλιστεί για 3 λεπτά σε βραστό νερό μεταξύ 85° και 90°C.
Τετράγωνα γευσιγνωσίας μαύρης σοκολάτας 70% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Αυτή η σοκολάτα είναι εξαιρετική γιατί είναι φτιαγμένη
με πολλή αγάπη από τους πιο γλυκούς και νόστιμους
βουλγαρικούς πυρήνες βερίκοκου που συλλέγονται από
οικολογικά καθαρές περιοχές της Βουλγαρίας. Πρώτα,
οι πυρήνες βερίκοκου αποξηραίνονται αργά στον φυσικό ήλιο
για να στεγνώσουν τέλεια και ο πυρήνας γίνεται ξηρός και
γεμάτος ενέργεια και λάδι από τον ήλιο για να δώσει την
καλύτερη σάρκα βερίκοκου που θα βάλουμε στη σοκολάτα μας.
Αυτή είναι μια εξαιρετικά αργή και χρονοβόρα διαδικασία
που εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Οι πυρήνες
στη συνέχεια θρυμματίζονται και καθαρίζονται με το χέρι
μετά την θρυμματισμένη διαδικασία ώστε να παραμείνουν
μόνο οι καλύτεροι ξηροί καρποί. Μόλις έχουμε
εξάγει την πιο γλυκιά και πιο χρήσιμη σάρκα βερίκοκου,
την αναμειγνύουμε με τα άλλα μαγικά συστατικά
και αποκτούμε αυτή τη μοναδική σοκολάτα που κρατάτε
στα χέρια σας και που θα σας προσφέρει μια καταπληκτική
γευστική εμπειρία. Χωρίς ζάχαρη. Χωρίς φοινικέλαιο.
Χωρίς συντηρητικά. Μπορείτε να την καταναλώσετε με
καλή συνείδηση. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και απαραίτητα